Erkend loodgietersbedrijf

Deskundig en professioneel

0229-782566
24/7 bereikbaar

Snel ter plaatse

Altijd bereikbaar

Met spoed een riool ontstoppen in Hoorn

Elke huiseigenaar overkomt het weleens en het is nooit een pretje; een verstopt riool. U heeft net visite over de vloer en vervolgens komt u gast met het verhaal dat de wc niet meer doorspoelt. Bovendien kwamen er al enkele dagen nare luchtjes uit de wc naar boven die u met veel luchtverfrisser nog voordat het bezoek arriveerde zoveel mogelijk heeft kunnen maskeren. Op deze momenten worden we ons er allemaal weer bewust van wat voor belangrijke functie het riool in huis vervult. Een niet of slecht functionerend riool zorgt voor allerlei problemen en moet zo snel mogelijk ontstopt worden. Wilt u met spoed een riool ontstoppen in Hoorn dan kunnen wij u hierbij van dienst zijn.

De spoeddienst lost het snel op

Een verstopping in het riool wil iedereen natuurlijk zo snel mogelijk verholpen zien worden. Wij zijn ons daar zeker bewust van en helpen u graag met het ontstoppen van uw riool. Onze vakmensen staan elke dag voor u paraat en zijn oproepbaar om snel een riool te ontstoppen. Onze loodgieters hebben jarenlange ervaring en zijn voorzien van alle gereedschappen, materialen en apparatuur om iedere verstopping in het riool snel op te kunnen lossen. Zo hoeft u zelf niet uw handen vies te maken en weet u zeker dat de verstopping voor lange tijd opgelost wordt.

Neem dus in het geval van een verstopping in uw riool contact op met onze spoeddienst riool ontstoppen en wij lossen het probleem voor u op.