Erkend loodgietersbedrijf

Deskundig en professioneel

0229-782566
24/7 bereikbaar

Snel ter plaatse

Altijd bereikbaar

Een langere levensduur van uw cv-ketel in Hoorn door regelmatig onderhoud

Een cv-ketel is een essentieel apparaat in uw woning of kantoor, dat niet mag verzaken, want anders zit u in de kou of heeft u geen warm water uit de kraan. Laat regelmatig onderhoud aan uw cv-ketel uitvoeren, om niet voor onaangename verrassingen komen te staan. De professionele loodgieter/installateur in Hoorn is niet alleen hét adres voor onderhoud van de cv-ketel, maar ook voor een reparatie of installatie van een nieuwe verwarmingsinstallatie. Bel ons op bij een storing of defect aan uw cv-ketel of sluit een voordelig onderhoudscontract bij ons af om de problemen voor te zijn.

Een voordelig contract voor onderhoud van de cv-ketel in Hoorn

Het lijkt zo gewoon dat de verwarming het altijd doet en er warm water uit de douchekop komt. Maar er is regelmatig onderhoud van de cv-ketel nodig om deze in goede staat te houden. Sterker nog, met een jaarlijkse, vakkundige onderhoudsbeurt verlengt u de levensduur van uw verwarmingsketel. Maak het u gemakkelijk en sluit een voordelig onderhoudscontract af voor een periodieke check van uw cv-ketel. Dan hoeft u zich geen zorg meer te maken over het functioneren van uw verwarmingsapparaat.

Een reguliere controle en onderhoud van de cv-ketel betaalt zich terug. Als erkend en betrouwbaar loodgieter in Hoorn zien wij vroegtijdig slijtageverschijnselen en wij kunnen tijdig onderdelen vervangen die het risico op falen hebben. Hiermee voorkomt u toekomstige storingen en u spaart dure onderhoudskosten in een latere fase uit. Bel ons op voor een onderhoudsbeurt of maak gebruik van onze reparatieservice in Hoorn en omgeving als u een acuut probleem heeft.

cv-ketel